Hummerpremiär 2016

Hummerpremiären startar i år 26 september kl. 07.00.

Innför detta så hittar ni våra bästa fiskebåtar hos våra återförsäljare, ta en titt på Björnen och Panda som har en perfekt stabilitet och lastförmåga, för att göra fisket tryggt och enkelt.

Crescent 620 SunRay

NU PRESENTERAR VI EN KOMPLETT FRITIDSBÅT!

Crescent 620 SunRay är anpassad för dagens krav på funktion och design med ett välprövat skrov från Pelle Petterson som bas,

vilket garanterar en god och skön gång i sjön, som gör båten till en fröjd att köra. 620 SunRay har en av klassens bästa innerutrymmen som ger gott om plats för både familj, packning och äventyr. Vi har ett av marknadens bästa stuv utrymmen i durken (längd 3,25 meter) där ni får plats med både fiskespön och vattenskidor. Tack vare sitt genomtänkta förskepp är båten mycket enkel att kliva i och ur, vid klipphällar , stränder och bryggor. Aktersittbrunnen kan lätt göras om till en fantastisk solbädd med en längd på ca 2 meter.

För en aktiv fritid är 620 SunRay den riktiga allroundbåten som passar alla som vill njuta av vattnet och naturen.

Läs mer om båten under "Styrpulpet" på hemsidan eller välkommen att kontakta oss direkt för mer information

PROVKÖRNING SNIPOR

 

Med drag från vikingarnas båtar har den skandinaviska snipan formats och utvecklats genom århundraden. Crescent Boats snipor är speciellt anpassade för nordiska förhållanden där urgamla principer möter nya kunskaper. Den modernaste varianten är eldriven och sveper ljudlöst fram över vågorna. Ditt sjöäventyr börjar med en provkörning välkommen och hör av dig till så presenterar vi sniporna Allure 26, Allure 20 – även med elmotor!

 

Cremo Produktions AB | Birger Svenssons väg 34, SE-432 40 Varberg