60 ÅR MOT FRAMTIDEN

För att högtidlighålla vårt 60-årsjubileum visar Crescent Boats upp framtidens elektriska båtliv. Vi blickar framåt. Precis som
vi alltid gjort.

Framtidens båtliv är redan är här. För båtägaren som vill ta steget mot en grönare värld erbjuder vi pålitliga lösningar med hög kvalitet. För 60 år sedan började Crescent sin tillverkning av praktiska båtar med en fantastisk livslängd. Sedan dess har vi sett hur slit och släng-mentaliteten bytts till tankar om ansvarsfullt och hållbarhet. Precis det vi tänkt på hela tiden.

Nu innebär hållbarhet att sikta på alternativa drivmedel för framtidens båtägande. De elektriska båtmotorerna och batterierna har gjort stora framsteg. Som en extra bonus glider man ljudlöst fram och kan uppfatta omgivningens alla ljud. Naturupplevelsen är ju ofta anledningen till båtutflykten till att börja med.

När vi tänker tillbaka på de 60 åren är en viktig milstolpe alla skrov ritade av Pelle Pettersson. Resultatet av denna ikoniska formgivares konstruktioner lever kvar även i elåldern. Crescent Boats har alltid ett ansvarsfullt båtägande i fokus. Fortfarande tillverkar vi hållbara båtar för framtiden med tidlös design. Precis som vi alltid har gjort sedan 1959.