S 20 E

GLIDA FRAM MILJÖVÄNLIGT UTAN MOTORBULLER

Nu kan du njuta av båtlivet på riktigt, tänk dig en varm, vindstilla sommarkväll att ljudlöst glida fram genom vattnet. Det enda som hörs är vattnets rörelse mot skrovet, fåglar som tvättar sig och barn som leker på stranden en bit bort. Samtidigt vet du att din miljöpåverkan är minimal…….. S 20 E bjuder på ett äkta båtliv!  

S 20 E är en riktigt traditionell snipa från västkusten byggd av Cremo Boats och testad av Det Norske Veritas. Hon erbjuder allt man kan önska sig av en snipa såsom en stor sittbrunn med stor fin yta på durken utan en stor motorhuv som tar plats, sköna sittplatser och trygg och följsam gång i deplacementsfart. Med elmotor behöver du inte tänka på servicekostnader, oljebyte eller vinterkonservering, den är enkel att äga och skonsam för miljön. En full laddning av batterierna är en kostnad på ca 8 kr.

Vid körning i full fart, runt 5 knop så har båten en räckvidd på ca 2,5 timmars körning, sänker man farten så ökar räckvidden ordentligt.
Är du en av de båtåkare som vill vara ute längre så kan du  komplettera med mer batterier. Elmotorn gör att båten blir lätt manövrerad då man har mycket kraft redan på låg fart samt ett reglage med exakta lägen.

Löa6.09
Bredd2.46
Vikt990
Maxmotor
RiggLång
Maxbelastning
Fart ex. med maxmotor och 4pers6
Kategori
Ankarbox1
BadstegeStandard
Bränsletank
HamnkapellExtra
HögtkapellExtra
Kojer1
DynsatsExtra
LanternorStandard
PulpitStandard
SjälvlänsStandard
Styrpulpet
Styrning
Stuvfack5
Transport-/vinterkapellExtra
Vindruta
Årorfot