Köpvillkor och integritetspolicy

Köpvillkor

KÖP
Vid beställning över Internet ingås ett avtal om köp när du tryckt på “Sänd beställning” i kundvagnen. Därefter skickas automatiskt en preliminär orderbekräftelse till dig via e-post (förutsatt att du lämnat rätt e-postadress). Du kan då kontrollera vad du beställt från oss. Om något blivit fel eller om du vill ändra något kontaktar du oss via e-post eller telefon.

PRISER
Priserna framgår i vår webshop och är alltid aktuella. Cremo Produktions AB förbehåller sig rätten att när som helst justera priserna. I händelse av prishöjning efter lagd order, kontaktar vi dig innan leverans. Du har då rätt att häva köpet. Varken prissänkningar eller prishöjningar som presenteras i vår webshop påverkar order som redan lämnat vårt lager.

BETALNING
Betalkort:
En betalkorts order läggs enbart via hemsidan, ej telefon. Din beställning belastas på det kortnummer du angett. Vi accepterar Mastercard och Visa kort.
Vi ingår inte avtal med minderåriga utan målsmans godkännande.

GARANTI / REKLAMATION
Naturligtvis har du garanti på alla produkter du köper hos oss. Minst 1 års garanti på samtliga produkter och det gäller för alla, privatpersoner och företag. Som privatperson omfattas du även av konsumentköplagen, vilket innebär att du har reklamationsrätt i 3 år.

Rent praktiskt fungerar det så, inom Sverige, att om du får problem under garantitiden kontaktar du oss.

Om det skulle visa sig att du som kund åberopat garanti och vi konstaterar att felet beror på yttre åverkan och inte täcks av garantin, så står du som kund för reparationskostnaden. Efter godkännande av kostnadsförslag och reparation skickas varan hem till dig mot faktura. Vår verkstad är den som avgör om det är en garantireparation eller ej. Om du åberopat garanti och det visar sig att inget fel föreligger så debiteras du verkstadens undersökningskostnad samt frakt.

ÅNGERRÄTT
Som privatperson har du 14 dagar på dig att ångra ditt köp från den dag du mottagit varan. Varan ska då vara i väsentligen oförändrat skick.
Om du vill ångra köpet på en vara måste du först kontakta oss. Det är kundens ansvar att bekosta returfrakten samt att tillse att varan kommer tillbaka till oss i oskadat skick. Se därför till att varan emballeras väl. Om något skulle hända med varan trots att den emballerats på ett tillfredställande sätt, är det fraktbolaget som är ersättningsskyldiga. Viktigt att veta är att returen inte är godkänd förrän vi kontrollerat varan. Vid godkänd retur så återbetalas pengarna till ditt konto inom kort. Vid ej godkänd retur så returneras varan och frakt debiteras.

Cremo Produktions AB tillämpar konsumentverkets riktlinjer och följer därför Distansavtalslagen och Konsumentköplagen samt Branschreglerna för postorder.

PRODUKTINFORMATION
Cremo Produktions AB reserverar sig för eventuella fel i produktinformationen som finns i Internetbutiken samt kan ej heller garantera att bilder exakt återger produkternas verkliga utseende.

KUNDUPPGIFTER
De uppgifter du lämnar till oss kommer inte att vidarebefordras eller säljas vidare på något sätt eller i någon form. Vi använder informationen endast för att kunna handlägga din order. Din e-postadress används för att sända orderbekräftelsen till dig och om vi behöver kontakta dig.
Undantag sker endast om du själv valt att ta del av försäkrings- eller finansierings-erbjudanden via någon av våra samarbetspartners.